Stacks Image 26

De passie voor fotografie stamt uit mijn tienertijd. Met mijn compactcamera van 5 gulden schoot ik heel wat rolletjes vol. Op mijn vijftiende kocht ik van het met mijn krantenwijk bij elkaar gespaarde geld (en een donatie van mijn lieve ouders) mijn eerste spiegelreflexcamera, een Asahi Pentax K 1000, jaren later gevolgd door een aantal andere spiegelreflexcamera's. Een aantal jaren en twee zoons later besloot ik om de droom die ik al jaren had uit te laten komen en de vakopleiding fotografie te gaan volgen aan de fotovakschool in Apeldoorn. In combinatie met een gezin en een baan waren dat drukke tijden, maar met steun van het thuisfront heb ik het met veel plezier kunnen doen. Na ruim drie jaar was ik dan ook in het trotse bezit van mijn vakdiploma fotografie, met specialisatie 'portret en mode'. In de jaren die volgden heb ik veel leuke en bijzondere opdrachten mogen doen, voor zowel particulieren als bedrijven.

Momenteel ben ik vooral bezig met het bedenken van leuke projecten om mezelf te ontwikkelen. Dit kunnen foto of videoprojecten zijn. Om mijn kennis te verbreden/verdiepen ben ik momenteel bezig met de opleiding 'natuurlijk licht fotograaf' bij Willie Kers in Apeldoorn. Ik fotografeer/film met de Canon EOS 5d Mark II en Mark III en heb de beschikking over een fijne studio in Zwijndrecht.

Wil je contact met me opnemen? Stuur dan een e-mail naar info@carinduburck.nl of vul het contactformulier in.

Disclaimer
Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Carin du Burck Fotografie worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt op welke manier dan ook. Interesse in de getoonde foto's? Neem dan contact met me op.

Alle getoonde modellen/opdrachtgevers hebben naar mijn weten toestemming gegeven voor publicatie op deze website. Vind je het toch niet prettig dat jouw foto op de website staat, laat het mij dan even weten.
© 2017 Carin du Burck